Over Ons

Over Ons

Wie we zijn

INOK B.V. is de importeur van het merk Globaltic voor Nederland, België en de omringende landen. Als grote BBQ liefhebbers weten wij zelf ook hoe belangrijk het is om met goed brandstof te gaan werken. De oprichters van Globaltic kwamen wij jaren geleden tegen in Tallin waar een van hen een vleesrestaurant had. Het eten en de manier van bereiding spraak ons heel erg aan. Nadat we persoonlijk kennis hadden gemaakt ontstond er vriendschappelijk relatie welke een aantal jaar later uitgroeide tot een mooie zakelijke relatie.

Het verhaal van Globaltic begon klein. Omdat een van de oprichters verschillende vleesrestaurants in Tallinn en Helsinki had, was het erg belangrijk om de houtskool van goede kwaliteit te hebben. Helaas was het vinden van goede soort en sortering een echte uitdaging. De beschikbare houtskool varieerde telkens van kwaliteit en de leveranciers konden daar niets aan doen. Zelf op zoek gaan naar de bron van houtskool was dan ook de enige keuze. In samenwerking met diverse producenten hebben wij het ambacht houtskool maken eigen gemaakt. Het is hem gelukt om de unieke berkenhouten houtskool te ontwikkelen. Daarna leek het ook logisch om deze liefde te delen en Globaltic houtskool te gaan verdelen onder veel meer restaurants en voedselketens in Estland die dezelfde problemen hadden. Nu is het tijd voor om hetzelfde te doen voor de rest van Europa.

De zoektocht naar de ultieme houtskool leidde door vele bossen en meerdere landen waaronder Indonesië, Polen, Nigeria om er maar een paar te noemen. Aandacht voor detail en de hoogste kwaliteitsnormen stellen ons in staat om erop te vertrouwen dat een Globaltic product de beste keuze is.

Kwaliteit houtskoolproducten is het belangrijkste van elke barbecue en we geloven er in dat als het gaat om brandtijd, goede prijs en vooral de smaak van je eten – Globaltic wint elke keer weer.

Great charcoal is the lifeblood of any barbeque and we believe that when it comes to burn time, price and most importantly the taste of your food – Globaltic wins every time & we look forward to bringing that life to your fire.

Advertenties