FAQs

Algemene vragen

Waarom berkenhout?

Na een breed scala aan bossen van over de hele wereld te hebben getest, is het duidelijk geworden dat berkenbomen, afkomstig uit de Karelische bossen, niet alleen een hogere hitte gaven en lekkere geur, maar hebben ook minder as, geven geen nare bijsmaak aan het vlees, branden langer en knisperen niet.

Geeft uw houtskool geuren of schadelijke dampen af?

Net als bij de briketten wordt ons hout geproduceerd om u een zo schoon mogelijke verbranding te geven. Minimale rookontwikkeling, hogere en gelijkmatige hitte zonder nare luchtjes of oogprikkelende dampen – mogelijk gemaakt door 100% berkenhout en geen toevoegingen te gebruiken in het maakproces.

Is Globaltic bewust van het milieu?

Ja! Globaltic maakt de meest duurzame houtskool die ze kunnen, eigenlijk gaat er zoveel aandacht voor detail dat Globaltic zelfs eigen papieren zakken produceert van 100% biologisch afbreekbaar papier.

 

Hebben uw briketten bindmiddelen van versnellers?

Onze briketten zijn gebonden met natuurlijke ingrediënten die geen ongewenste elementen aan uw voedsel toevoegen. Strikt geen onnatuurlijke toevoegingen, bindmiddelen of ongewenste versnellers.

Waarom zou ik houtskool van Globatic kopen in plaats van een andere merk?

Globaltic geeft niet alleen om de houtskool die ze produceren, ze geven ook om de mensen die het gebruiken. Van restaurants en professionele gebruikers tot gezinnen en de BBQ-enthousiastelingen. Globaltic heeft een product gemaakt dat aan jouw behoeften voldoet. Met inconsistente kwaliteit van mindere houtskool gooi je werkelijk het geld weg. Globaltic zorgt ervoor dat elke briket en elk stuk houtskool het geld waard is. Bovendien slaagt Globaltic er nog steeds in om een economisch product aan te bieden dat zijn warmte vasthoudt en langer meegaat dan vele andere merken. Wij weten dat jij het beste wilt, dus we bieden het aan en nog eens tegen een goede prijs.

Leveringen

Wij doen ons best om alle bestellingen binnen twee werkdagen bij u te laten bezorgen.  Indien u voor 15 uur bestelt dan zal in veel gevallen uw bestelling dezelfde dag nog door PostNL worden afgehaald in ons magazijn om een dag later bij u te bezorgen, u ontvangt in dit geval eind van de dag automatisch een track en trace nummer op uw emailadres.

Op alle leveringen zijn onze leveringsvoorwaarden van toepassing. Algemeneleveringsvoorwaarden INOK BV

Retouren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten van PostNL bedragen circa € 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@globaltic.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour is ontvangen.

Mocht je niet tevreden zijn over de kwaliteit van het geleverde product of de inhoud van de verpakking, dan zullen wij deze kosteloos vervangen. Om hiervoor in aanmerking te komen neem even contact met ons op. Stuur jouw email a.u.b. samen met duidelijke foto’s van de levering.

Voor retouren gebruik SVP ons Retourformulier.

Ons privacybeleid

Globaltic.nl geeft veel om uw privacy. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor (het verbeteren van) onze dienstverlening en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over u en uw gebruik van onze diensten hebben verzameld. Wij stellen uw gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden.

Dit privacybeleid is van toepassing op het gebruik van de website en de daarop ontsloten dienstverlening van Globaltic.nl. De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is 01/06/2020, met het publiceren van een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies. Dit privacybeleid beschrijft welke gegevens over u door ons worden verzameld, waar deze gegevens voor worden gebruikt en met wie en onder welke voorwaarden deze gegevens eventueel met derden kunnen worden gedeeld. Ook leggen wij aan u uit op welke wijze wij uw gegevens opslaan en hoe wij uw gegevens tegen misbruik beschermen en welke rechten u heeft met betrekking tot de door u aan ons verstrekte persoonsgegevens. Als u vragen heeft over ons privacybeleid kunt u contact met ons opnemen. Kijk voor meer informatie over ons privacybeleid hier: https://globaltic.nl/privacy-policy/

Advertenties